zondag 1 mei 2011

dag 4 new york

vandaag waren we om kwart voor 6 wakker veel later zullen we niet gaan redden want we gaan veel te vroeg slapen we zijn elke dag echt kapot zo moe....vandaag zijn we om 8 uur in ons hotel opgehaald en zijn naar woodburrys premium outlet gebracht...we hadden gekeken om met de bus te gaan maar dit koste 42 $ de man en voor je hotel opgehaald worden en weer afgezet 49$ dus daar hoefden we niet over na te denken...we hadden nog niet ontbeten we dachten dat doen we daar wel als we zijn aangekomen.
om 8 uur moesten we buiten voor de deur van ons hotel staan en uitkijken naar een zwart busje zonder reclame..
en om 5 over 8 werden we opgehaald dus mooi op tijd...er zaten nog 2 nederlandse mannen in die voor zaken hier waren en voor hun gezin gingen shoppen...ze werkte voor pensioenfondsen om contacten te leggen en te onderhouden met mensen die voor deze fonddsen de beleggingen beheren... onderandere de PMT...daar zit andre bij toevallig :-)
we hadden een beetje moeite om new york uit te komen want er was een fiets evenement bij brooklyn bridge en een loop evenement zodat er flink wat straten af waren gesloten...





even wat fotos laten zien van ons hotel aan jullie ..



met een tussen stop bij een prachtig uitzicht ariveerde we om kwart voor 10 bij woodburry...eerste even vlug wat ontbeten onze vip boekjes op gehaald voor de nodige kortingen en toen eerst naar de guess ons stacey durre winkel...





ze heeft er 2 riemen gekocht een tas een paar schoenen oorbellen armband ketting 2 t shirtjes een jeans broek 2 topjes en verder kan ik er even niet op komen maar genoeg dus...op naar de volgende winkel de ralphlauren daar konde we niks vinden wat we wilden...verder naar DKNY waar angele een spijkerbroek en shirt heeft gekocht...op naar de tommy hilfigger hier heben we anderhalf uur rondgehangen..





en heeeeeeeeeeeeeeeeel veel gekocht ook voor de thuis blijvers.....een voorbeeld een gewoon wit tommy dames shirtje heb je hier voor 12 $ dus een 8 euro...en ze gaan tot maat XXL die overeen komt met een maat 48 bij ons...dus hier gaan we ff inslaan.
strakke boxershorts voor andre betaal ik bij de bijenkorf 25 euro voor hier betaal ik voor 2 stuks 18 dollar dus 13 euro voor 2 stuks ...inslaan dus...ons stacey heeft ook hier weer flink gekocht en angele ook...vandaar gaan we naar de GAP...niks kunnen vinden...vandaar naar de nike waar ik voor de kleinkids van andre shirtjes heb gekocht of ze passen ?????ik hoop het....in de toekomst heb ik 2 kraamkadotjes nodig voor jongen dus ook daar iets leuks voor gekocht...... en huppa weer naar de GUESS nu een andere met allemaal tassen en riemen...ongelooflijk dit is op het moment wel het merk van hier...de horloge van ons stacey waar ik in nederland heb gekocht voor 225 euro kost hier 75 euro das zuur...maar goed we hebben ook hier weer gekocht....er zaten daar wel 150 winkels, maar we hadden maar 5 uur om te shoppen dus hebben gericht moeten shoppen voor de merken die ons intreseerde...
natuurlijk nog even naar de uggs store waar angele een paar uggs heeft gescoord.
de nike winkel is zo groot als een voetbal veld.

een heerlijke hagen dass ijsco gegeten die was overheerlijk en toen met onze chauffeur die op ons stond te wachten terug naar het hotel in anderhalf uur waren we weer thuis van een geweldig shoppings dagje..
we zijn net lekker iets weesten eten in zon klein winkeltje waar je van alles kan krijgen een heerlijk bord op met nasie herlijke kip bakbanaan een loempia en ene grote bak mee fruit hebben we mee naar het hotel genomen die we nu op aant eten zijn..dus weer een super dagje gehad...we gaan nu lekker tv kijken en op tijd slapen want morgen moeten we ons om 8 uur melden voor een tour met gids naar het vrijheidsbeeld en ellisisland..

oww ja...onze buit van vandaag even laten zien :-)



weltruste iedereen tot morgen.
groetjes angele marij en stacey

10 opmerkingen:

  1. Wat een berg aankopen ! Altijd tof :)
    Jullie vermaken jullie prima zo te zien.
    Groetjes,

    Hilde en co

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ....................................

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jullie vermaken je prima zo te zien en het shoppen gaat ook goed zo te zien. Veel plezier en ga vooral zo door!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ohhhhh hoe kredde da toch dur de douane straks of mag doar wel??Have Fun

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zo dames dat noem ik nog eens shoppen. Goed geslaagd allemaal hoor. Veel plezier morgen met het verder ontdekken van de stad.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een dagen maken jullie zeg...
    Hopelijk hadden jullie dat busje terug voor jullie zelf, want er had geloof ik niemand meer bij gepast door al die tassen van jullie.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Bibi Scheepens2 mei 2011 om 06:43

    Heb eigenlijk alles gelezen maar ben vergeten hier te reageren... :D Dus zal ik dat nog ff doen... Ben benieuwd naar jullie belevingen van vandaag... Wie weet spreek ik jullie vanavond op Skype wel weer... Ben wel benieuwd hoe het Skypen met ome Andre nog afgelopen is :P...

    Geniet er van! Ik ga boodschappen doen... Liefs Xxx Bibi

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zo hoort het in New York, lekker lange dagen maken, veel bekijken en veel shoppen, haha.
    Die buit ziet er goed uit.
    Heel veel plezier verder.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Kijk, dat zijn de professional shoppers, wat een buit, geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Nou zo te zien zijn jullie niet voor niks naar woodbury geweest hihi
    En ja die guess horloges zijn daar zeker heel goedkoop!!
    Nooit meer in nederland kopen dus!
    Nou meiden morgen zal ook weer een hele leuke dag gaan worden.
    Oh en hoe hebben jullie daar beleefd dat Osama Bijn Laden is gedood?
    Zal wel veel van op het nieuws zijn.
    liefs van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen