donderdag 14 april 2011

nog 2 weken

we hebben nog 2 weken op de teller ..dus nog ff en dan vliegen we naar new-york..van de week hebben we de bevestiging gehad om met een greeter op pad te mogen dit vinden we helemaal geweldig..we hebben geen voorkeur gegeven van wijk dus dat is nog een verassing..wel hebben we een mooi kado samengesteld voor onze greeter...een nederlands kookboek ( in het engels) speciaal voor toersiten...slof klompen...een delfstblauw blik met speculaas...een delfstblauw blik met stroopwafels...amsterdamse koekjes..een magneet in de vorm van een molentje...en een sleutelhanger van een klomp...en dat alles zit dan in een mooie linnen tulpen tas....we gaan met een vrouw op pad dus hopenlijk vind ze dit leuk...wij wel in ieder geval...de plaatsen in het vliegtuig zijn geregeld van de heen weg en terug weg beide rij 25...3 stoelen naast elkaar bij het raam...esta ( visum) hadden we alle 3 nog die geldig was...alleen zal ik het deze week nog even aanpassen met het adres...
ik zal onderhaand men koffer is op gaan zuuken :-)
och och wa hebben we der toch zin in alle 3...
hier nog een fotoke van ons greeter pakket.

6 opmerkingen:

  1. Wat lief dat jullie een kadootje hebben samengesteld voor de greeter. Als ik het zo lees begint de inpak onrust bij jullie ook al een beetje. I know the feeling :-) We tellen samen met jullie af naar de dag van vertrek.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt helemaal leuk op stap met een greeter!!
    Leuk pakket ook...

    Nu aftellen, gaat lekker vlug zo.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik denk dat de Greeter hier superblij mee is, wat een leuk idee zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. grappig dat pakket!! Begint ook voor jullie op te schieten nu.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat leuk dat jullie een pakketje hebben samengesteld. Dat wordt vast heel erg gewaardeerd. Wij hadden voor onze Chicago greeter een Delfts blauwe plastic tas en een Delftsblauwe klompjes sleutelhanger meegenomen, hij vond het toen helemaal geweldig. Nog even volhouden!

    BeantwoordenVerwijderen